Powered by Jasper Roberts - Blog

CakeByMary

En blogg om bakning...

Baktips till Valborg

Publicerad 2017-04-29 09:32:39 i Allmänt,

Tänk att det på måndag redan är 1 maj?! De senaste månaderna har gått så fort och nu är det inte långt kvar till sommar och semester, vilket får mig att inse att det kanske är dags att börja planera vad man ska göra under semstern. Jag har redan en resa inplanerad nu i maj, vilket jag verkligen ser fram emot! Jag ska till Alcúdia på Mallorca och med tanke på att jag fortfarande går i min vinterjacka, så känns det ganska skönt att få njuta av lite sol och värme. Har du varit i Alcúdia så får du gärna ge lite tips på vad man bör se och göra där! Jag var i Palma för några år sedan och blev förälskad, och har sedan dess velat åka tillbaka till ön. Ska bli spännande att åka till en annan del av ön denna gången, har ju både hört talas och sett bilder på de långgrunda, vackra stränderna där.
Men redan i helgen verkar det bli lite varmare här hemma och det passar ju perfekt när vi ska fira in våren! Vill du ha tips på några bakverk att fira med så kommer det några här! (klicka på bilden för att komma till receptet)
 
Jordgubbstiramisu-tårta
 
Marängkrisptårta med passionsfruktscurd & jordgubbar
 
Valborgstårta med passionsfrukt & hallon
 
Chocolate Overload Cake
 
Passionsfruktsmoussetårta
 
Kokosmarängtårta med vit choklad & bär
 
No-bake Jordgubbscheesecake
 
Chokladcheesecake
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

 
mytasteswe.com

Prenumerera och dela