CakeByMary

En blogg om bakning...

2017 - året som gått

Publicerad 2017-12-31 11:31:00 i Allmänt,

31 december 2017 - sista dagen på året! Tänk att det redan har hunnit gå ytterligare ett år... Det har verkligen hänt otroligt mycket under året! Jag flyttade över bloggen till Blogg.se i början av året och det har också gjort att jag kommit i kontakt med andra bakbloggare, vilket har varit både roligt och nyttigt. Under hösten märkte jag verkligen skillnad. Det var fler som fick upp ögonen för min blogg och på instagram så ökade helt plötsligt följarna ganska märkbart, jag fick inbjudningar till olika event och började med mina första samarbeten. Det har verkligen varit en rolig tid, även om det har inneburit mycket jobb! En av de absolut roligaste händelserna var att jag för några veckor sedan blev nominerad till Årets bästa Mat- & Bakblogg! Det kändes så roligt att bli nominerad, det var liksom en bekräftelse på att det jag gör uppskattas av andra. Jag trodde inte det gick att toppa det, men det gjorde det tydligen då för efter omröstningen så visade det sig att CakeByMary blivit Årets bästa Mat- & Bakblogg!! Så underbar känsla när jag fick beskedet att jag fick tårar i ögonen! Jag vet inte riktigt om jag kunnat smälta det ännu, men vill återigen skicka ett stort tack till alla som nominerat och röstat! Tack även till alla som gillar och kommenterar mina inlägg (både på blogg och Instagram), så roligt att höra responsen från er! 
Jag har samlat ihop mina 5 mest besökta recept här på bloggen och i år verkar det vara kladdkakornas år då det är 5 kladdkakor som ligger på topplistan! Vill ni se de mest gillade bilderna på mitt Instagramkonto så kika in där!
Vill slutligen önska er ett riktigt Gott Nytt År och hoppas ni får ett härligt firande! Kram
 
 
Better-than-sex-cake från Vänner
 
Jordgubbskladdkaka
 
Co-Co Kladdkaka (Kokoskolakladdkaka)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela