Gott tilltugg - Chips med creme fraiche och stenbitsrom

Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips med creme fraiche och stenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen. De passar även som plockmat på buffébordet, eller som förrätt. För den som vill lyxa till fredagsmyset, så kan man byta ut de vanliga chipsen och dippen mot dessa istället - verkligen supergott!! Stenbitsrommen kan man byta ut mot löjrom om man vill och även byta gräslök mot rödlök. Använd gärna Naturchips då de är lite krispigare än vanliga chips och inte mjuknar lika lätt. Jag har använt OLW's havssaltade, men jag kan tänka mig att det kan vara väldigt gott med deras Örtagård då den är grymt god! Ska nog testa den nästa gång!
Tilltugg
1 påse Naturchips Havssalt 
1 burk creme fraiche
1 burk finkorning stenbitsrom eller löjrom
1 knippe färsk gräslök (alt. rödlök)
färsk dill
 
Placera ut chipsen på ett fat och klicka på creme fraiche. Lägg sedan på stenbitsrom och strö över gräslöken. Garnera till sist med dillkvistar.
 
Kategori:
Jul, Midsommar, Nyår, Påsk, Snacks, Snittar/Tilltugg

Tilltugg, Plockmat, Förrätt, Chips med stenbitsrom

Kommentera