CakeByMary

En blogg om bakning...

Julgranscakepops

Publicerad 2017-12-01 20:45:00 i Choklad, Jul, Kakor,

Alltså hur söta är inte dessa små julgranscakepops?! De är ju perfekta till adventsfikat eller som något sött till glöggminglet! Att dekorera dessa kan vara ett roligt pyssel att göra med hela familjen. Köp in olika strössel och dekorationer så kan var och en göra sin egen julgran! För att få den fina formen på cakepopsen så har jag använt denna silikonform från My Perfect Day. Där hittar man även grön Candy Melts och cakepopspinnar. Sedan är det bara din fantasi som sätter gränser för hur de kan se ut!
 
Inlägget är ett samarbete med My Perfect Day!
 
Cakepops
150 g chokladkakor, t.ex. Ballerina Kladdkaka eller Oreo
ca 100 g Philadelphia
 
Garnering
grön Candy Melts
neutral olja, t.ex. rapsolja
strössel
stjärnströssel i guld
cakepopspinnar
 
Mixa kakorna i en matberedare till fina smulor. Blanda smulorna med Philadelphia tills du har en bra konsistens, de ska gå att rulla till bollar. Tryck ner massan i silikonformen och stick i cakepopspinnarna. Ställ formen i frysen i en timme. Smält candy melts och blanda med lite olja för att göra den lite mer lättarbetad. Doppa cakepopsen i candy melts och låt stelna. Dekorera genom att fästa strössel med hjälp av smält candy melts. Fäst slutligen en guldstjärna i toppen. Låt stelna. 
 
Bildkollage som visar hur man gör julgranscakepops
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom

Publicerad 2017-12-01 21:25:53

Så söta

Svar: Tack fina! :)
Cake by Mary

Postat av: Jennie

Publicerad 2017-12-02 10:29:39

Ser, fina och goda ut.

Svar: Tack snälla du! :)
Cake by Mary

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela