CakeByMary

En blogg om bakning...

Laxrullar

Publicerad 2017-12-15 12:22:20 i Jul, Midsommar, Påsk, Snittar/Tilltugg,

Rökt lax är en favorit för många och de här laxrullarna blir väldigt goda att servera på buffébordet. Lax med pepparrot passar väldigt bra ihop, men för den som vill så kan man välja färskost med wasabi också. Gör rullen i förväg så är det bara att skära upp den när det är dags för servering.
Laxrullar
1 pkt rökt lax (ca 200g)
150-200 g färskost med pepparrot eller wasabi 
ev sesamfrön
 
 
Lägg ut en stor bit plastfolie på köksbänken. Lägg sedan på laxskivorna lite omlott på plastfolien. Bred på färskosten och rulla ihop till en rulle. Strö ev på sesamfrön på rulle. Linda in i plastfolien och ställ i frysen 20-30 min. Den blir lättare att skära när den är halvfrusen. Ta ut rullen och skär den i bitar, ca 1-2 cm.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela