Powered by Jasper Roberts - Blog

CakeByMary

En blogg om bakning...

Snittar med leverpastej & cornichons

Publicerad 2017-12-15 09:39:56 i Jul, Snittar/Tilltugg,

Vet inte hur det är med er, men jag älskar leverpastej! När jag började jobba här uppe i Stockholm så hade jag en period när jag alltid köpte mig en leverpastejsmörgås med  smörgåsgurka till jobbet och åt när vi hade frukostrast. Det är ju såå gott! Leverpastej är något som jag tycker passar på julbordet, så när jag har glöggmingel så brukar jag ha med dessa snittar!
Snittar, ca 15 st
1/2 baguette
1 pkt bredbar leverpastej
1 burk cornichons
 
Skär baguetten i skivor och dela varje skiva i lagom stora bitar. Bred på leverpastej på varje bit och fäst på en cornichons med hjälp av en tandpetare. Servera genast.

Kommentarer

Postat av: Angelica Wåhlin

Publicerad 2017-12-15 14:10:29

Är själv inget fan av leverpastej, men har märkt att många är det. Vi ska ha bjudning på nyår, så dessa blir ju perfekta bland plockmaten! Tack för tips!!

Svar: Ja, just leverpastej är något som är svårt att veta om det går hem hos alla. :) Kul att du ändå vill prova dem trots att du själv inte gillar leverpastej! :) Har precis lagt ut fler tips på plockmat på bloggen, så du kanske kan hitta något som du kan äta också!
Cake by Mary

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

 
mytasteswe.com

Prenumerera och dela