CakeByMary

En blogg om bakning...

Tunnbrödssnittar med stenbitsrom

Publicerad 2017-12-15 09:00:42 i Jul, Midsommar, Påsk, Snittar/Tilltugg,

Tunnbrödssnittar är något som är gott och enkelt att bjuda på! Väldigt smidigt att bjuda på när man behöver något tilltugg till fördrinken eller om man ska bjuda på lite plockmat. Vill man så kan man utesluta majonäsen. Anledningen till att jag vispar creme fraichen är för att den inte ska bli för rinnig och rinna ur rullen när man gör snittar. De är verkligen supergoda och har man tagit en så vill man ha fler! 
Tunnbrödsrullar
2 dl creme fraiche
ev. 2-3 msk majonäs
1/2 liten purjolök
1 burk stenbitsrom
2 skivor tunnbröd
 
Vispa creme fraiche luftig och tjock med en elvisp. Blanda i majonäs om du vill. Finhacka purjolöken och rör ner i creme fraichen tillsammans med stenbitsrom. Bred ut på tunnbröd och rulla ihop. Skär rullen i bitar, ca 4 cm tjocka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela