Tunnbrödssnittar med stenbitsrom

Tunnbrödssnittar är något som är gott och enkelt att bjuda på! Väldigt smidigt att bjuda på när man behöver något tilltugg till fördrinken eller om man ska bjuda på lite plockmat. Vill man så kan man utesluta majonäsen. Anledningen till att jag vispar creme fraichen är för att den inte ska bli för rinnig och rinna ur rullen när man gör snittar. De är verkligen supergoda och har man tagit en så vill man ha fler! 
Tunnbrödsrullar
2 dl creme fraiche
ev. 2-3 msk majonäs
1/2 liten purjolök
1 burk stenbitsrom
2 skivor tunnbröd
 
Vispa creme fraiche luftig och tjock med en elvisp. Blanda i majonäs om du vill. Finhacka purjolöken och rör ner i creme fraichen tillsammans med stenbitsrom. Bred ut på tunnbröd och rulla ihop. Skär rullen i bitar, ca 4 cm tjocka.
Kategori:
Jul, Midsommar, Påsk, Snittar/Tilltugg

Tunnbrödssnittar, Tunnbrödsrullar, Tunnbrödssnittar med stenbitsrom

Kommentera