Powered by Jasper Roberts - Blog

CakeByMary

En blogg om bakning...

Ostbågar med choklad

Publicerad 2017-03-04 11:12:57 i Choklad, Godis, Snacks,

Imorgon är det Ostbågens dag och det tycker jag man ska fira! Jag har tidigare gjort en Kladdkaka med ostbågar (se recept under detta inlägg) och idén till den fick jag när jag gjorde ostbågar med choklad. Första gången jag hörde om ostbågar med choklad hade jag lite svårt att tänka mig att det skulle vara gott, men min nyfikenhet gjorde att jag testade. Det visade sig vara sig vara grymt gott och väldigt beroendeframkallande! Jag kunde inte sluta äta, utan gick och tog bitar ur kylen hela tiden tills jag ätit hela kakan. Kombinationen salt och sött blir verkligen magisk! Klicka ut till en stor kaka eller gör flera små, och det är lätt att göra med barnen till fredagsmyset! Om du gör den så gör dubbel sats på en gång - de är verkligen beroendeframkallande!
Ostbågar med choklad
100 g Marabou mjölkchoklad 
ca 50 g OLW cheez doodles
 
Smält choladen över vattenbad eller i micro. Häll ostbågarna i den smälta chokladen och rör om tills alla ostbågar är täckta med choklad. Klicka ut ostbågarna på bakplåtspappersklädd plåt, antingen till flera små eller en stor kaka. Låt chokladen stelna. 
 
Andra recept med snacks:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

 
mytasteswe.com

Prenumerera och dela