CakeByMary

En blogg om bakning...

Nominerad till Årets Mat- & Bakbloggare 2017

Publicerad 2017-11-23 20:22:03 i Allmänt,

Jag kunde inte fatta det när jag såg mailet...tänk att jag har blivit nominerad i kategorin Årets mat- & bakbloggare och sedan, bland alla nominerade, utvald till finalist i Blogg.se-priset 2017. Jag blev helt varm i kroppen av glädje, av vetskapen att det alltså finns några därute som gillar min blogg så pass att de tog sig tid att nominera mig. Underbart! Jag känner mig otroligt glad och vill verkligen skicka ett stort tack till er alla som nominerade!
På Blogg.se hittar ni nu en artikel där det finns intervjuer med både mig och de andra 6 finalisterna i kategorin Årets mat- & bakblogg, så vill du veta mer om mig så är det bara att klicka dig in på artikeln.
Ni får väldigt gärna gå in och rösta på min blogg, det skulle göra mig jätteglad! TACK!
KRAM <3
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2017-11-24 08:32:37

Vad roligt! Grattis. :-)

Svar: Åh, tack snälla! :) Det känns jätteroligt!
Cake by Mary

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela