CakeByMary

En blogg om bakning...

Regnbågs-Jello

Publicerad 2017-11-10 17:29:00 i Barnkalas, Dessert,

Denna lager-på-lager Jello passar utmärkt när man ska ha barnkalas, särskilt om temat är enhörningar. De flesta barnen gillar att äta Jello och jag själv älskar den. Jag har länge drömt om att få göra en regnbågsvariant, men har haft svårt att hitta den blåfärgade Jello. För ett tag sedan hade jag tur och hittade den av en slump hos USA-godis, och lyckligtvis hade de alla sex färger som jag var ute efter. Jag blev jätteglad då jag visste att vi skulle ha ett enhörningskalas för min brordotter några veckor senare, och allt med regnbågar passar ju bra ihop med enhörningar. En fördel med Jello är att alla barn (och vuxna) kan äta den då den är fri från bl.a. gluten, mjölk och ägg. Vill man så kan man servera lite vispad grädde och frukt (banan är väldigt gott!) till! Visst blev min Regnbågs-Jello fin?!
 
Regnbågs-Jello
6 pkt Jello (lila, blå, grön, gul, orange och röd)
 
Börja med den lila och gör den enligt anvisningarna på förpackningen. Häll vätskan i en form och ställ kallt för att stelna. När ytan har stelnat kan man göra nästa lager. Fortsätt tills alla lager är klara. När du har hällt upp alla lager ställ in formen i kylen i minst 2 timmar. 
 

Kommentarer

Postat av: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Publicerad 2017-11-11 10:32:00

Men nej så läckert det blev!

Svar: Ja, visst blev den härlig?! Barnen gillade verkligen den! :)
Cake by Mary

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela