Powered by Jasper Roberts - Blog

CakeByMary

En blogg om bakning...

Halloween Häxhattar

Publicerad 2017-10-27 08:43:00 i Choklad, Halloween,

Det finns många åsikter om Halloween, men det som jag tycker är roligt med Halloween är att man får vara kreativ och göra en massa roliga, tokiga och ibland riktigt "äckliga" bakverk! Jag har en del tips sedan tidigare, ni hittar dem under kategorin Halloween, men tänkte att jag fyller på med en del nya recept i år. För några veckor sedan lanserades Smash i Sverige, och det slog mig då att det kon-formade chokladsnackset passar väldigt bea att göra häxhattar av! Jag fäste de enkelt på en Brago choklad och spritsade ett band runt och fäste en gul godisbit som ska föreställe ett spänne. Visst blev de söta?! Väldigt enkla att göra och kul grej att pyssla med barnen! Det enda som var svårt med dessa var att låta bli att äta upp alla Smash! Det går inte att bara ta en...
Ett litet tips: Förutom att äta de som de är så går det utmärkt att ha de som en cupcake-topper!
Häxhattar
1 paket Brago choklad
1 påse Smash
smält choklad
lila glasyr eller Candy Melts (färgad choklad)
gult godis, t.ex Pingvinstång Kokos
 
Fäst en Smash på varje Bragokex med lite smält choklad. Spritsa den lila glasyren runt varje kon och fäst en bit gult godis i den som spänne.
 
Här är fler Halloweentips:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lina Johansson

Publicerad 2017-10-27 11:10:31

Men vad smart! :D

Svar: Tack! :) Goda är de också!
Cake by Mary

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com





Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

 
mytasteswe.com

Prenumerera och dela