CakeByMary

En blogg om bakning...

Monstertusenfoting

Publicerad 2017-10-29 13:34:12 i Barnkalas, Halloween, Kakor,

För ett tag sedan så gjorde en kaktusenfoting av en rulle kakor, lite godis och glasyr. Den blev jättesöt och passar bra på barnkalaset eller när man vill servera köpekakor på ett lite roligare sätt. Nu till Halloween så tänkte jag att jag måste passa på att göra en monstervariant av den! Så här kommer min Monstertusenfoting!
Tusenfoting
1 pkt Ballerina Kladdkaka
sura jordgubbsstänger
Pingvinstång
dekorationsglasyr
ev. Nutella eller jordnötssmör
 
Skiva tunna skivor av pingvinstången till ögon.Fäst ögonen på en av kakorna med hjälp av lite glasyr. Spritsa dit mun, tänder och ev. ögonbryn. Fäst sedan kakorna med varandra med lite glasyr eller ev. nutella mellan kakorna. Skär jordgubbsstänger i bitar och antingen spritsa dit dem med lite glasyr eller luta dem mot kakorna. Skär två tunnare bitar av jordgubbsstängerna och fäst i första kakan som antenner.
 

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela