CakeByMary

En blogg om bakning...

Kaktusenfoting

Publicerad 2017-09-30 09:41:35 i Barnkalas, Kakor,

Här är ett litet tips till barnkalas! En väldigt enkel grej att göra och ett lite roligare sätt att servera kakor på. Det passar bra till barnkalas eller bara som en härlig pysselstund med barnen som man kan fika på sedan. Välj era favoritkakor och favoritgodis (jag älskar sura jordgubbsstänger!) och gör en personlig kaktusenfoting, den går att variera på många sätt. Denna gången fäste jag kakorna med glasyr, men det är ju gott att ha nutella eller jordnötssmör emellan. Jag hittade ätbara ögon hos Panduro, men har du svårt att få tag på det så går det utmärkt att spritsa dit ögon med vit glasyr och lite mörk choklad. Visst blev den söt?!
Tusenfoting
1 pkt Ballerina Kladdkaka
sura jordgubbsstänger
ätbara ögon
dekorationsglasyr
ev. Nutella eller jordnötssmör
 
Fäst ögonen på en av kakorna med hjälp av lite glasyr. Spritsa dit munnen. Fäst sedan kakorna med varandra med lite glasyr eller ev. nutella mellan kakorna. Skär jordgubbsstänger i bitar och antingen spritsa dit dem med lite glasyr eller luta dem mot kakorna. Skär två tunnare bitar av jordgubbsstängerna och fäst i första kakan som antenner.
Detta är vad jag har använt till den söta tusenfotingen! 
 
 

Kommentarer

Postat av: Felicia

Publicerad 2017-10-09 09:59:32

så söta :D

Svar: Visst är den?! :)
Cake by Mary

Postat av: Tess

Publicerad 2017-10-10 15:30:44

Så sött! :D

Svar: Tack! :)
Cake by Mary

Postat av: Hanna

Publicerad 2017-10-13 07:49:02

Vilken rolig idé! :-)

Svar: Tack, och enkel också! :)
Cake by Mary

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela