2018 - året som gått

 
Då var vi där - sista dagen på året 2018! När jag lite snabbt nu blickar tillbaka under året som gått så finns det några saker som dyker upp direkt och en av dem är att jag startade eget företag här innan sommaren. Efter att funderat länge och väl så beslutade jag mig för att äntligen registrera bloggen som företag, redo för att ta bloggen till nästa nivå. Under året har jag också märkt skillnad på antal besökare/följare och även på responsen från er, vilket verkligen är jätteroligt. Ett av de roligaste sakerna med bloggen är faktiskt alla era fina kommentarer och att se bilder på när ni bakat från min blogg. Så roligt att se att man kan inspirera andra! Under hösten har jag även lärt känna fler bakbloggare, vilket också är väldigt roligt. Jag ser oss alla som kollegor och det är kul att vi kan stötta och hjälpa varandra! Förra året slutade med att min blogg blev utsedd till Årets mat- & bakbloggare hos Blogg.se, och under hösten blev bloggen nominerad i två kategorier hos Matbloggspriset - Bästa bak- & dessertblogg och Folkets val 2018. Det blev tyvärr inga vinster, men för mig var det väldigt stort att bli nominerad i både dessa kategorier. Tack alla ni som nominerade och röstade på mig i Folkets val, så roligt att det finns så många där ute som gillar bloggen! Det gör mig väldigt glad och varm i kroppen! Slutligen vill jag skicka ett STORT TACK till er alla!! För alla likes, alla fina kommentarer och för att ni följer både här på bloggen, men även på Facebook och Instagram.
Önskar er alla ett Gott Nytt År och att ni får ett härligt firande! Hoppas att 2019 blir ett år fyllt av kärlek, lycka och massor av glädjestunder! Stor kram till er!
 
Här kommer de 5 mest besökta inläggen under 2018:
 
 
 
 
 
Från Instagram kommer här de 9 mest gillade bilderna:
 
 
 
 
 
Kategori:
Allmänt

Kommentera


Kommentarer

Liselotte Johansson

God fortsättning på 2019. Din blogg är fantastisk, så mycket gott. Du ger så mycket inspiration. Våra afternoonthe har verkligen fått ett lyft sedan jag upptäckte din sida, speciellt efter att jag gjort lemon curd efter ditt recept. Mycket godare än den man köper.

Svar: Tack detsamma! :) Tack också för dina fina ord, så roligt att höra! :) <3 Ja, det är verkligen skillnad på hemmagjord och köpt lemoncurd! Det blir mer syra och mindre sötma på den man gör själv, vilket jag tycker blir godare!
Cake by Mary