Kardemummadrömmar

Jag har med åren blivit mer och mer förtjust i kardemumma. Den största anledningen till det är nog att jag de senaste åren använder nystött kardemumma i mina bakverk istället för färdigmald, och det gör att bakverken blir så mycket godare. Så ett tips till er som gärna bakar med kardemumma är just att använ...
Läs mer

Semmelrulltårta

Det är mycket semlor i flödena just nu...både på facebook och på instagram. Man ser alla möjliga varianter på semlor och alla möjliga smaker också för den delen också - Nutellasemla, blåbärsemla, vaniljsemla och prinsessemla. Det finns verkligen en semla för alla! Även om jag tycker att den klassiska semlan är svå...
Läs mer

Snackskladdkaka - en riktig fredagsmyskaka

Då var det fredag igen och för många så myser man lite extra på fredagar.  Man dukar upp lite godsaker som man njuter av framför tv:n och nu när det är mörkt så är det ju härligt att tända lite ljus som extra mysfaktor. Ibland kan det vara svårt att bestämma sig för om man ska mysa med en härlig kaka eller om man ...
Läs mer