CakeByMary

En blogg om bakning...

Mojito Float

Publicerad 2018-06-23 21:17:00 i Dryck/Drinkar, Glass, Lime/Citron,

Som ni vet så är Mojito en av mina favoritdrinkar och när jag för ett tag sedan testade jag att göra en float för första gången, slog det mig att jag självklart måste prova en Mojito-variant! Jag hade citronsorbet hemma vilket passar perfekt med Schweppes Mojito-läsk. För er som inte känner till läsken så finns det en bild på flaskan längst ner. Min Mojito Float blev precis som jag hade trott att den skulle bli - supergod! Floaten är alkoholfri, men det går absolut bra att ha i lite rom om man vill det. Denna svalkande dryck kommer jag absolut göra fler gånger nu under sommaren.
1 glas
2 kulor citronsorbet
Schweppes Mojito
ev. rom
 
Garnering
lime
mynta
 
Häll citronsorbet i ett glas och fyll på med Schweppes Mojito. För en alkoholvariant häll i lite rom. Garnera med en limeskiva och mynta. Servera direkt!
Så här ser läsken ut för er som inte sett den tidigare. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Wanderlust by Jona

Publicerad 2018-06-24 10:46:09

Såg riktigt gott ut! :)

Svar: Tack, den blev riktigt god! :)
Cake by Mary

Postat av: torres

Publicerad 2018-07-03 01:17:58

nomnom 😍😍

Svar: 😊😋👌🏼
Cake by Mary

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela