CakeByMary

En blogg om bakning...

Världens snabbaste tårta

Publicerad 2018-06-22 16:24:11 i Barnkalas, Hallon, Midsommar, Tårta,

Detta måste vara världens snabbaste tårta! Perfekt att göra när man inte har tid att baka en tårta. Du behöver några rullar Singoallakakor, vaniljvisp och lite marsanpulver för att få vaniljvispen lite fastare. Vill man ha en chokladig variant så kan man byta ut Singoalla mot Oreo eller Ballerina kladdkaka. Gör gärna tårtan några timmar innan den ska ätas så kakorna hinner mjuka något, så blir det lättare att skära i tårtan. 
Passar på att önska er en Glad Midsommar!
 
 
Tårta 
5 dl vaniljvisp
2 msk marsanpulver (för kallvisad sås)
3 fpk Singoalla hallon á 190g 
 
Garnering
250 g färska hallon
 
Vispa ihop vaniljvisp med marsanpulver till en lagom fast kräm. Lägg ut en förpackning med Singoallakakor på ett fat. Bred ut 1/3 av krämen och upprepa med de övriga kakförpackningar. Toppa med färska hallon. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela