Glassens dag

Idag är det Glassens dag och vad sägs om att prova att göra egen glass?! Det behöver inte alls vara svårt, och det finns många bra recept som inte kräver att man ska ha en glassmaskin. Jag har plockat ihop några favoritrecept och hoppas att du hittar något som passar dig! 
 
1. Cheesecakeglass som är gjord på färskost och som tillsammans med digestivesmul och jordgubbar smakar precis som cheesecake. Välj om du vill göra dem som glasspinnar eller göra de direkt i portionsbägare.
 
2. Daimglass som är hemmagjord är fantastiskt gott och denna blir krämig och god utan glassmaskin. Gillar du Diam så är detta glassen för dig!
 
3. Detta är en av mina favoritglassar - Mojito-glasspinnar! Supergod isglass som smakar precis som drinken! Går utmärkt att göra den alkoholfri, bara att utesluta romen.
 
4. Gillar du Ballerinakakor? Då måste du prova denna underbara Ballerinaglasstårta! Botten består av Ballerinakakor och själva glassen är en nougatglass med bitar av Ballerinakakor. Du kommer vilja ha den här glasstårta när du ser bilden nedan!
 
5. Denna Enhöringsglass ser helt underbar ut med dess härliga regnbågsfärger. Går hem hos de flesta barn, särskilt med lite färgglatt strössel på och glöm inte att strössla på lite guldstjärnor också!
 
 
Kategori:
Allmänt

Glassens dag, Glass i stora lass, Favoritglassar, Glass, Glasspinnar

Kommentera