CakeByMary

En blogg om bakning...

Coke float

Publicerad 2018-05-26 18:18:08 i Dryck/Drinkar, Glass,

Coke float är något jag har sett flera gånger men aldrig provat. Har varit väldigt nyfiken på hur det smakar, och tänkt att någon gång ska jag prova. Dock har jag sällan läsk hemma, och de gånger jag har haft det så har jag inte haft glass hemma eller totalt glömt bort det. Idag kom jag på att jag faktiskt råkade ha både cola och glass hemma och kände att det kan vara gott att prova nu när det är så härligt och varmt ute!. Det var faktiskt inte så dumt! Eftersom glassen smälte så blev det som en milkshake med lite colasmak! Det är en riktigt klassisk amerikansk dryck och det var roligt att prova den! Perfekt för varma dagar!
1 glas
2 kulor vaniljglass
Coca-cola
 
Häll vaniljglassen i ett glas och fyll på med Coca-cola. Servera direkt!
 

Kommentarer

Postat av: Marie Bergman

Publicerad 2018-05-26 20:32:48

Hehe jag har också länge velat prova men ännu inte gjort det, kanske är dags för mig också snart :)

Svar: Vad roligt att du också velat prova den länge! :) Låter kanske lite konstigt, men det var inte så dumt faktiskt! Blev som milkshake!
Cake by Mary

Postat av: JUNITJEJ

Publicerad 2018-05-27 11:41:16

Det ser riktigt gott ut!

Svar: Tack, det var gott en varm dag som igår! :)
Cake by Mary

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cake by Mary

Välkommen till min blogg! Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och här på bloggen kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matlagningsinlägg kanske också kommer med... :) Enjoy! Vill du kontakta mig så nås jag på: cakebymary8@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela