2019 - året som gått

 
Då är vi inne på ett nytt år och jag hoppas att 2019 har varit ett fantastiskt år för er och att 2020 blir ett ännu bättre år! Jag försöker blicka tillbaka för att minnas highlightsen under året, men när man har ett minne som en guldfisk så blir det lite svårt! 😄😬 Det största minns jag i alla fall och det var ju helt klart min flytt till nya lägenheten! Minns att det kändes som starten på ett nytt kapitel i mitt liv och hela året har på något sätt präglats av det, så för min del kan man nog säga att 2019 var omvandlingen år. Omvandling av hemmamiljön genom flytten, men även en omvandling av mig själv - både fysiskt och mentalt. Har nog aldrig varit så lycklig som jag är nu och är så otroligt tacksam för allt här i livet och försöker njuta av varje liten stund. Vet inte om ni har en bucketlist för saker som ni vill uppleva eller göra i livet, men kan verkligen tipsa om det. Jag har en sådan lista och det är så kul att kunna bocka av saker på den. Detta året har jag faktiskt kunnat göra det på flera punkter! Det har varit upplevelser och resor som jag drömt om att få göra länge, så det känns extra roligt att få bocka av dem.
Då 2019 blev året med mer fokus på mig själv, så innebar det förstås mindre fokus på bloggen. Har inte hunnit vara lika aktiv här som jag velat, men det som känns skönt är att det har gått bra ändå. Ser att antal besökare stadigt ökat under året och det är ett gott betyg tycker jag, även om jag varit orolig då jag vet att minskade inlägg kan innebära färre läsare. Jag vill därför passa på att tacka alla er som besöker bloggen och extra roligt är det ju alltid att se att ni bakar med recept från bloggen! 😍 Ett stort tack också för alla fina kommentarer jag får av er, både här och mitt instagramkonto CakeByMary. Blir så glad i själen för alla fina ord! 💖
Så roligt också att kunna avsluta året med att visa er de 5 mest besökta inläggen här på bloggen och de 9 mest gillade bilderna på mitt instagramkonto. Man ser tydligt att det är chokladiga bakverk som går hem hos er, samt de med kola. Mitt i allt det har det även smygit sig in bakverk med pepparkaka och citron. 
Önskar er ett Gott Nytt År och en God Fortsättning! Stor Kram
 
De 5 mest besökta inläggen på bloggen:
 
 
 
Här har jag samlat topp 9 mest gillade bilderna från Instagram:
 
 Kategori:
Allmänt

Kommentera